אוסובוקו הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 404 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, עלה דפנה, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את רוזמרין, טימין, עלה דפנה וציפורן לתוך גזה מאובטח עם חוט. זה יהיה זר הפרחים שלך, גארני.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
עבור שוק העגל, לטפוח יבש עם מגבות נייר כדי להסיר כל לחות עודפת. שוקי עגל יהיה חום טוב יותר כאשר הם יבשים. אבטחו את הבשר עד העצם עם חוט המטבח. מתבלים כל שוק במלח ופלפל טחון טרי. לדלות את השוקיים בקמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שוק עגל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
אבקת ציר עוף של גויה®
4
בסיר תנור הולנדי גדול, מחממים שמן צמחי עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים צלעות עגל קשורות למחבת החמה וחומים מכל הצדדים, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את השוקיים השחומים ואת המילואים.
7
באותו סיר, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי. העונה עם מלח בשלב זה כדי לעזור לצייר את הלחות מן הירקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לטגן עד רך שקוף, על 8 דקות.
9
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. להחזיר את השוקיים השחומים למחבת ולהוסיף את היין הלבן ולהפחית את הנוזל בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את זר garni ו 2 כוסות של ציר העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים במשך כ 1 1/2 שעות או עד הבשר נופל את העצם. בדוק כל 15 דקות, הפיכת שנקים והוספת ציר עוף יותר לפי הצורך. רמת נוזל בישול תמיד צריך להיות על 3/4 הדרך במעלה השוק.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
(הוציאו כבד וצוואר)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בזהירות להסיר את השוקיים המבושלים מן הסיר ואת המקום מגש המשרתים דקורטיביים.