אוסובוקו עם בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 73 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, tubetti, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים בצל, 1/2 כוס יין, סוכר, 1 כפית טימין, ו 1/4 כפית פלפל שחור בתנור הולנדי גדול. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 20 דקות או עד בצל רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים חומץ; לבשל, חשוף, 15 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה בצל הם קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר תערובת בצל 3/4 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מפזרים את העגל עם 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
מוסיפים 1 כוס יין, 1 כפית קורנית, עגל, מרק, פלפל אדום, עגבניות ושום למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 1 שעה ו -15 דקות, הופכים עגל מדי פעם. לחשוף ולבשל במשך 30 דקות. מערבבים פסטה ושעועית; מבשלים 15 דקות או עד פסטה מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כוסות שיני שום
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מגישים עם תערובת בצל שמורה, בזיליקום, וגרידת לימון.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.