קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

אוסובוקו עם גרמולטה

אוסובוקו עם גרמולטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Osso Buco עם Gremolatan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, רוזמרין, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור osso buco: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מפזרים את השוקיים במלח ופלפל וחומים בכל מקום, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
העברה לצלחת גדולה.
5
מערבבים את השום, סלרי, גזר, בצל וזרעי שומר לתוך הסיר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את רוזמרין, טימין, רסק עגבניות ועלי דפנה, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים 1 דקה, ואז לשפוך את היין deglaze הסיר, גירוד ערבוב 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיף את ציר עוף וזעפרן, ואחריו העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
זעפרןזעפרן
9
מוסיפים את קליפת התפוז, מיץ וצ ' ילה. לגרד את הסיר ולהוסיף את הבשר בחזרה לתוך הסיר. מכסים ומעבירים לתנור. לבשל, להפוך את הבשר פעם בערך באמצע, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
עבור gremolata: כאשר הבשר עומד לצאת מהתנור, לשלב את גרידת התפוז על סיפון עם גרידת לימון. דק קוצצים את הפטרוזיליה ומשלבים עם גרידה והאגוזים הקצוצים או המעובדים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
להעביר את השנקים למגש ולחתוך את חוט המטבח. מפצלים את הלחם הקשה ומתחממים בתנור. דגים המפרץ יוצא מן הרוטב ומניח את התנור ההולנדי בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את הרוטב לשלב ולעבות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מגישים את השוקיים בקערות רדודות עם רוטב עבה וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מגישים את הלחם הקרוש בצד לניקוי.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון