קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות54
מגזין

אוסובוקו עם גרמולטה

אוסובוקו עם גרמולטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Osso Buco עם Gremolatan. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, רוזמרין, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור osso buco: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מפזרים את השוקיים במלח ופלפל וחומים בכל מקום, הופכים מדי פעם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4
העברה לצלחת גדולה.
5
מערבבים את השום, סלרי, גזר, בצל וזרעי שומר לתוך הסיר, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את רוזמרין, טימין, רסק עגבניות ועלי דפנה, מפזרים מלח ופלפל ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים 1 דקה, ואז לשפוך את היין deglaze הסיר, גירוד ערבוב 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיף את ציר עוף וזעפרן, ואחריו העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זעפרןזעפרן
9
מוסיפים את קליפת התפוז, מיץ וצ ' ילה. לגרד את הסיר ולהוסיף את הבשר בחזרה לתוך הסיר. מכסים ומעבירים לתנור. לבשל, להפוך את הבשר פעם בערך באמצע, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
עבור gremolata: כאשר הבשר עומד לצאת מהתנור, לשלב את גרידת התפוז על סיפון עם גרידת לימון. דק קוצצים את הפטרוזיליה ומשלבים עם גרידה והאגוזים הקצוצים או המעובדים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
להעביר את השנקים למגש ולחתוך את חוט המטבח. מפצלים את הלחם הקשה ומתחממים בתנור. דגים המפרץ יוצא מן הרוטב ומניח את התנור ההולנדי בחזרה על התנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לטאטא את הרוטב לשלב ולעבות, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מגישים את השוקיים בקערות רדודות עם רוטב עבה וגרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מגישים את הלחם הקרוש בצד לניקוי.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

מרכיבים

425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץגזר, קצוץ2צלעות קטנותסלרי וחולצות עלים, קצוץסלרי וחולצות עלים, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)6שרימפס וורידיםלחם פריך, להגשהלחם פריך, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'EVOOEVOO1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה שטוחים קצוצים דקעלי פטרוזיליה שטוחים קצוצים דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2largesעלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4ציפורןשום, פרוסשום, פרוס1גרידה ומיץ של תפוזים, עם רצועה 1 unzested, לקלף שמורותגרידה ומיץ של תפוזים, עם רצועה 1 unzested, לקלף שמורות1גרידת לימוןגרידת לימון1בצל, קצוץבצל, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פיסטוק קלויים, מעובד לפירוריםאגוזי פיסטוק קלויים, מעובד לפירורים1טרי פרזנו אדום צ'ילה, חצוי וזרע או 1 כפית פתיתי פלפל אדוםטרי פרזנו אדום צ'ילה, חצוי וזרע או 1 כפית פתיתי פלפל אדום1חוטים זעפרן קורט בריאחוטים זעפרן קורט בריא6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4עד 6 שוקי עגל, קשור עם חוט מטבחעד 6 שוקי עגל, קשור עם חוט מטבח

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון