אוסי ביף ופלפלים עם ניוקי
Aussie בקר ופלפלים עם ניוקי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא ניוקי תפוחי אדמה, פפריקה, סטייק פלנק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. נסו המבורגר בקר אוסטרלי, ניוקי פסטו עם נקניק ופלפלים, ו ראגו בקר עם ניוקי פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות.
מעבירים את הבשר לקערה ומכסים בניילון נצמד כדי להתחמם. שמור את השמן במחבת.
להפחית את החום בינוני, ולאחר מכן מערבבים את הבצל והשום, ומבשלים עד שקוף, על 5 דקות. לזרוק את הפטריות, פלפלים אדומים, ופלפלים צהובים ומבשלים עד מכרז, עוד 5 דקות. מערבבים את העגבניות והפפריקה; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 5 דקות.
מערבבים את הבשר עם תערובת העגבניות ומערבבים.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים ניוקי ומבשלים עד שהם צפים, 2 עד 3 דקות.
מסננים, ואז זורקים את הניוקי ברוטב ומגישים.