אופי אטריות חמאה
אפיית אטריות חמאה נמשכת כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-34 גרם שומן. תמורת $1.4 למנה, מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם גבעולים וחתיכות פטריות, בשר בקר טחון, אטריות ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אפיית אטריות טונה, אפיית אטריות בשר ואפיית אטריות טורקיה.
הוראות
במחבת מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים בהדרגה את החלב. מערבבים פנימה פטריות, קטשופ ורוטב ווסטרשייר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים אטריות ותערובת בקר; לערבב היטב.
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהם מתחממים.