אופים בקר עם שום-כופתאות תפוחי אדמה
אופים בקר עם כופתאות שום תפוחי אדמה נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 310 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לערבב, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-70 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו אופים בקר עם שום-כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה, ו תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה Herbed (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ירקות מעורבים, מרק, פלפל וחלב 1/2 כוס.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק ופירה יבש. בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 1 כוס חלב על 2 דקות גבוהות. מערבבים חלב חם לתוך תערובת ביסקוויק עם מזלג עד צורות בצק רך; בואו לעמוד 2 דקות. טיפה בצק על ידי 12 כפות על תערובת בשר חם.
אופים 25 עד 30 דקות או עד כופתאות מבושלות משחימים קלות.