אופים טאקו בקר
אופים טאקו בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 575 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם גבינת צ'דר, טורטיות תירס, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-82 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. מתכונים דומים: אופים טאקו בקר, אופים בקר טאקו עם תוספת ביסקוויט צ'דר, ו טאקו אופים.
הוראות
מבשלים בקר במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים, תוך ערבוב לבשר נפרד.
מוסיפים מרק, סלסה, חלב, טורטיות וחצי מהגבינה. כף לתבנית אפייה רדודה של 2 ליטר. לכסות.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 30 דקות או עד שהם חמים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות לואיס ג ' אדו פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![לואי ג ' אדו פינו נואר]()
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.