אופים צלעות חזיר
אופים צלעות חזיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 498 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם צלעות חזיר, פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו W W בשר חזיר צ'ופ אופים, All-In-One בשר חזיר צ'ופ אופים, ו אופים צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, מרק, שמנת חמוצה, חלב, ברוקולי ובצל. תערובת כפית לתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר). מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים 3 צלעות חזיר; מפזרים חצי מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 5 דקות בכל צד או עד חזיר הוא השחמה. חזור עם צלעות חזיר שנותרו, מלח ופלפל.
הסר נייר כסף מתבנית אפייה.
מניחים צלעות חזיר באופן שווה על גבי תפוחי אדמה, חופפים מעט.
אופים 25 עד 35 דקות יותר או עד הקצוות הם מבעבעים חזיר כבר לא ורוד במרכז.