קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות2
ציון בריאות38
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אוקונומיאקי

אוקונומיאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אוקונומיאקי. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב אוקונומיאקי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אוקונומיאקי, אוקונומיאקי צמחוני, ו אוקונומיאקי עם טרוטרים.

הוראות

1
הסר את הליבה ואת החלקים הקשים של הגבעולים מן הכרוב וגרוס it.In קערה גדולה, לשלב את כרוב מגורר, בצל ירוק, katsuobushi, וקמח רב תכליתי, זורק עם שני מזלגות גדולים או האצבעות שלך כדי להפיץ הכל באופן שווה. לקלף את nagaimo ו לגרר אותו לקערה נפרדת. אתה יכול גם בערך לקצוץ אותו ולרתח אותו במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הביצים ואת דאשי, ומקציפים יחד עד שהכל משולב בצורה אחידה. אם אתה רוצה להוסיף חומרי מילוי אחרים, זה הזמן לעשות את זה. להחליט אם התוספות שלך ישולבו טוב יותר לתוך החומרים היבשים או מרכיבים רטובים ומערבבים אותם בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתערובת הכרוב ומערבבים יחד עד שכל הכרוב כבר רטוב ואין גושים גדולים של קמח, אבל להיזהר לא overmix. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים קטנים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
הניחו את הבייקון במחבת קרה, חופפים מעט כדי להסביר הצטמקות. אם אתה לא משתמש בבייקון, תצטרך להוסיף כמה כפיות שמן צמחי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים שליש מתערובת הכרוב לתל על גבי הבייקון. לחץ על התל באמצעות מרית כדי לשטח את החלק העליון ולאחר מכן לדחוף את הקצוות בחזרה לכיוון המרכז כדי להפוך פנקייק עגול זה בערך באותו עובי מקצה לקצה (זה צריך להיות על 3/4 אינץ ' עבה). מכסים במכסה ומבשלים עד לתחתית הוא השחמה היטב (כ 7 דקות). הפוך את האוקונומיאקי. אם אתה לא בטוח לגבי יכולות היפוך שלך, שמן קל מחממים מחבת שנייה, אז אתה יכול להשתמש במחבת השנייה כדי לכסות את הראשון להעיף את אוקונומיאקי ישר לתוך המחבת השנייה באמצעות כפפות תנור להחזיק את המחבתות חמות. לחץ למטה על החלק העליון של אוקונומיאקי עם מרית ומבשל חשוף עד הצד השני הוא השחמה גם (כ 7 דקות). החלק את okonomiyaki מתוך המחבת על צלחת העליון עם רוטב chuno, מיונז, aonori, katsuobushi ו בנישוגה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה