קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

אוקראינית סלק כרוב ירוק לחמניות

אוקראינית סלק כרוב ירוק לחמניות
לכו לחנות ואספו בשר בקר טחון, חזיר טחון, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הולובצי (לחמניות כרוב ממולאות אוקראיניות), אורז סלק וקערות כרוב שום עם פסטו ירוק סלק, ו מרק סלק עם פיסטו ירוק סלק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים את הבצל עד שהוא רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסירים את המחבת מהאש; אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את פירורי הלחם לקערה גדולה; יוצקים את החלב על הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הניחו לעמוד עד שהפירורים ספגו את הנוזל, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הבצל המבושל, הבקר הטחון, החזיר הטחון, הביצה, המלח והפלפל עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חזיר טחוןחזיר טחון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מכסים את תחתית תבנית האפייה המוכנה ב -2 עלי סלק גדולים; הניחו 2 עלים נוספים לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
הניחו את עלי הסלק הנותרים למילוי על משטח עבודה שטוח, והניחו כפית גדושה מתערובת הבשר בקצה הרחב (התחתון) של כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מגלגלים את העלה כלפי מעלה, סוגרים את המילוי ואז מכניסים לתבנית האפייה. חזור על הפעולה עם שאר העלים ותערובת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
יוצקים את מרק העוף על הלחמניות הממולאות, ואז מניחים את 2 העלים השמורים האחרונים מעל החלק העליון של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שעלי הסלק רכים והמילוי מבושל, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות פרנהייט (72 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים את התבנית מהתנור ויוצקים את הנוזל מתחתית תבנית האפייה לסיר קטן.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מקציפים את הקמח והשמנת יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, ומערבבים את תערובת השמנת בהדרגה למיצי התבנית. מביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים בעדינות עד להסמכה, כ -5 דקות. לא להרתיח. להגשה מסדרים את הלחמניות הממולאות בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב על הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מפזרים שמיר קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו