אוקראינית סלק כרוב ירוק לחמניות
לכו לחנות ואספו בשר בקר טחון, חזיר טחון, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הולובצי (לחמניות כרוב ממולאות אוקראיניות), אורז סלק וקערות כרוב שום עם פסטו ירוק סלק, ו מרק סלק עם פיסטו ירוק סלק.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה, ומבשלים את הבצל עד שהוא רך, כ -5 דקות.
מסירים את המחבת מהאש; אפשר להתקרר.
מניחים את פירורי הלחם לקערה גדולה; יוצקים את החלב על הפירורים.
הניחו לעמוד עד שהפירורים ספגו את הנוזל, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הבצל המבושל, הבקר הטחון, החזיר הטחון, הביצה, המלח והפלפל עד לאיחוד טוב.
מכסים את תחתית תבנית האפייה המוכנה ב -2 עלי סלק גדולים; הניחו 2 עלים נוספים לחלק העליון.
הניחו את עלי הסלק הנותרים למילוי על משטח עבודה שטוח, והניחו כפית גדושה מתערובת הבשר בקצה הרחב (התחתון) של כל עלה.
מגלגלים את העלה כלפי מעלה, סוגרים את המילוי ואז מכניסים לתבנית האפייה. חזור על הפעולה עם שאר העלים ותערובת המילוי.
יוצקים את מרק העוף על הלחמניות הממולאות, ואז מניחים את 2 העלים השמורים האחרונים מעל החלק העליון של הלחמניות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שעלי הסלק רכים והמילוי מבושל, בערך 1 שעה. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות פרנהייט (72 מעלות צלזיוס).
מוציאים את התבנית מהתנור ויוצקים את הנוזל מתחתית תבנית האפייה לסיר קטן.
מקציפים את הקמח והשמנת יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, ומערבבים את תערובת השמנת בהדרגה למיצי התבנית. מביאים לרתיחה חשופה על אש בינונית-נמוכה, ומבשלים בעדינות עד להסמכה, כ -5 דקות. לא להרתיח. להגשה מסדרים את הלחמניות הממולאות בכלי הגשה ויוצקים את הרוטב על הלחמניות.