אורז אדום בהוטן, דוחן, פודינג ארוחת בוקר שיבולת שועל
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 482 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, עלי דפנה, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת שיבולת שועל, Millet Methi Pulao - Foxtail Millet Pulav עם עלי חילבה-דוחן הודי s, ו Pudina Millet אורז-Pudina Korran Annam - ההודי Foxtail Millet s (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן (או סיר אורז חשמלי, כפי שעשיתי) לשלב אורז אדום בהוטן, דוחן, מים, מקל קינמון, הל ועלי המפרץ; לאפשר דגנים / תבלינים להשרות לפחות 20 דקות לפני הבישול. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, להיות תערובת זהירה לא לרתוח. מבשלים עד שהדגנים רכים, כ -25 דקות. בחרו תבלינים שלמים וזרקו. קריר ומעביר דגנים מבושלים למיכל אטום ומקרר בין לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. תרסיס או חמאה 2 ליטר צלחת אפיית קרמיקה עגולה. תניח בצד.
הפוך קשיו:במחבת קטנה, להמיס חמאה על חום בינוני עד תחילת חום.
להוסיף קשיו, רועד מחבת או ערבוב מדי פעם, להיזהר לא לשרוף אותם כפי שהם מבשלים במהירות. אתה רוצה את רוב החלקים זהובים חום משני הצדדים.
הסר מחבת מחום ולהוסיף סוכר turbinado, זורק לשלב. תניח בצד.
בקערה גדולה, בעדינות לשבור את דגנים מבושלים עם כף. מקפלים את שיבולת השועל, ודומדמניות (פירוק כל אשכולות, עם האצבעות שלך), כדי לשלב באופן שווה.
בקערה נפרדת (השתמשתי pyrex ליטר שלי), באמצעות מזלג או להקציף, לשלב בננות פירה, חצי וחצי, ביצים, סוכר חום, תבלינים, מלח ווניל.
יוצקים תערובת נוזלית לתוך תערובת תבואה / דומדמניות ומערבבים.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה. למעלה עם אגוזי קשיו חמאה חומים קלויים.
אופים במשך 40-45 דקות עד העליון הוא זהב נפוח.
מגישים מיד, עם מנה של קרם פרש או יוגורט,אם תרצה. ליהנות ולאחר מכן לאכול משהו טעים!