אורז בר ים תיכוני
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו אורז בר ים תיכוני עם זיתים ועגבניות, הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים אורז בר ואורז חום ב 2 כפות שמן זית חם בסיר בינוני על אש בינונית גבוהה 2 דקות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מטגנים בצל בשארית 1 כף שמן זית חם במחבת בינונית על חום בינוני גבוה עד למכרז. מערבבים צנוברים קלויים ושאר החומרים.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת אורז. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג.