אורז בר מוקרם-מרק הודו
אורז בר מוקרם-מרק הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם טורקיה, בצל מרוכז, ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק הודו עם אורז בר, קרים ופנצ'טה, הודו מוקרם {או עוף! ומרק אורז בר, ו מרק שמנת אורז בר עם הודו מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר בינוני עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תרנגול הודו, בצל ירוק וגזר למחבת; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים חלב ומרק, מערבבים היטב; מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים באורז; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד האורז הוא רך. מערבבים בפלפל.