אורז גרמני
אורז גרמני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 719 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט אורז גרמני חם, פנקייק גרמני, ו גולש גרמני.
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית, ומבשלים את הנקניק עור עד השחמה, לשבור את הנקניק לחתיכות כפי שהוא מבשל, כ -10 דקות. מערבבים את הבצלים ואת השום, ומבשלים עד הבצלים שקופים, על 5 דקות יותר.
מערבבים בזרע שומר וכרוב כבוש עם מיץ, ומאפשרים לתערובת לטגן פאן במשך 2 דקות מבלי לערבב.
מערבבים את האורז ואת בסיס המרק, ומערבבים עד שהאורז הוא צבעוני ואת בסיס המרק הוא משולב, על 2 דקות יותר. מערבבים במים, פלפל שחור, וצימוקים, ומביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז רך וכמעט כל המים נספגים, כ -30 דקות.