קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות11
ציון בריאות17
מגזין

אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi)

אורז דביק עטוף בעלים במבוק (ג'ונג או Zhongzi)
אורז דביק עטוף עלים במבוק (ז'ונג או Zhongzi) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 720 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קינמון, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה, אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, ו אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל את היום לפני שאתה רוצה לעשות את הכופתאות!משרים אורז, שעועית מונג ועלי במבוק במיכלים נפרדים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2
מניחים קערה או צלחת על עלי הבמבוק כדי לשמור אותם שקועים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב 2 כפית מלח, פלפל שחור, 1 שן שום, יין אורז, מים, רוק סוכר, קינמון, פלפל לבן, ציפורן, כוסברה, שומר, חילבה ו 2 כפות שמן קנולה בקערה. מערבבים בקוביות חזיר, מכסים ומקררים בין לילה.למחרת, לנקז אורז ולהגדיר aside.In ווק, חום שנותר שמן קנולה ומערבבים הנותרים שום, גזר, בצל וג ' ינג ' ר עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
יין אורזיין אורז
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים מרק עוף, 1 כפית מלח, ורוטב דגים ומערבבים היטב. מסננים כל מרינדה עודף מן החזיר ולהוסיף ווק, (להחזיר חזיר למקרר) וחום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
רוטב דגיםרוטב דגים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מוסיפים אורז סחוט ומערבבים לעתים קרובות עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.בינתיים, להעביר עלי במבוק לסיר גדול של מים רותחים ומבשלים 30 דקות כדי לרכך ולחטא. (חומץ ניתן להוסיף כאן כדי לרכך אותם עוד יותר.) לנגב כל עלה עם ספוג או כרית קרצוף תחת מים זורמים מגניב כדי להסיר את כל הקרקע שנותרה. אתה יכול לקצץ את הגבעולים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים שעועית מונג ולהוסיף סוכר לבן ומלח 1/4 כפית הנותרים.הכן 25 אורכים בערך 4' של מחרוזת. קשרתי קבוצות של 5 יחד בקצה אחד, עם לולאה לתלות על וו על הארון שלי. ואז כשאני קושרת את הכופתאות שלי, הן תלויות על המיתר ואני יכולה להכניס אותן ולהוציא אותן מסירים בקבוצות של
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
שעועית מונגשעועית מונג
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
לפרוס את חומרי העטיפה שלך: עלי במבוק מרככים, תערובת אורז, שעועית מונג וחזיר. אולי אתה רוצה לשמור את הקערה של בשר חזיר במרינדה בקערה גדולה יותר מלא קרח כדי לשמור אותו קר בזמן שאתה לעטוף.קח 2 עלים במבוק, חופפים לאורך הצדדים הארוכים שלהם על חצי הדרך, וליצור קונוס (ראה קטעי וידאו). טפיחה על תערובת אורז 2 כפות, ואז 1/2 כפות שעועית מונג, אז 2 או 3 חתיכות של בשר חזיר, עוד 1/2 - 1 כפות שעועית מונג, ואז לכסות עם עוד 2 או 3 כפות של תערובת אורז. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עלה במבוק שלישי כדי להרחיב את החרוט.השתמש בקצוות של העלים כדי לדחוס בחוזקה את חרוט החומרים, בערך לעצב את הקצה הפתוח לתוך ריבוע או מלבן. לסגור את עלה הבמבוק זה מסובך. החזקתי את הקונוס עם קצוות העלה מצביעים ממני. קיפלתי את הקצה הקרוב לכיוון האמצע, קיפלתי את הקצוות לכיוון שלי על זה, וקיפלתי בזהירות כל צד לכיוון האמצע, כדי להבטיח שהפינות היו מכוסות. תמיד כיוונתי את העלים שלי באותו אופן, כך שצד אחד היה קצוות עלים והשני היה קצוות גבעול. כיוונתי להשיג את קצוות העלה מתחת לקצוות הגבעול. ואז מחרוזת רוח סביבו עד שהוא נראה בטוח. שמור כופתאות עטיפה עד המילוי הוא כל נעלם. כפי שאמרתי, הראשון לקח בערך 20 דקות, וכמה ניסיונות לפני שזה נראה כאילו זה יחזיק מעמד. 5 הראשונים או כך היו די מכוערים! אבל אז הבנתי את העניין.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מונגשעועית מונג
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מחממים סיר גדול או ווק של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מניחים כמה תוספת או עלי במבוק קרועים בהתחלה, אז כמה כופתאות, אז כמה עלים יותר. המים צריכים לכסות את הכופתאות. עשיתי 10 בכל פעם בווק שלי וסיר גדול. להחזיר לרתיחה, לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך כדי לשמור על מבעבע טוב במשך 2 שעות, הוספת מים על חצי הדרך. הם צריכים להיות מנופחים מעט ולהרגיש מוצק אבל רטוב כאשר אתה לסחוט אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
לנקז ולשטוף עם מים קרים.אפשר להתקרר או לאכול כמה חם מיד. יתרת ישמור במקרר במשך 3-5 ימים, והם להקפיא היטב (עד 6 חודשים במקפיא טוב, עטוף היטב).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

70עלי במבוק, יבשיםעלי במבוק, יבשים4(חוֹרֶף)שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק2גזר, טחוןגזר, טחון0pinchsכמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב דגים (כדי להחליף טעם של שרימפס מיובש או צדפות)רוטב דגים (כדי להחליף טעם של שרימפס מיובש או צדפות)11 קילו קישואים,ג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד4שיני שום, כתוש, מחולקשיני שום, כתוש, מחולק1קילוגרםאורז דביק (עדיפה גרגרים ארוכים)אורז דביק (עדיפה גרגרים ארוכים)1צביטהציפורן טחוןציפורן טחון0(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1(יכול להיות או להרחיק)שומר קרקעשומר קרקע1(יכול להיות או להרחיק)חילבה הקרקע (אופציונלי, ואלה האחרונים 6 הם במקום 5-spice אבקה)חילבה הקרקע (אופציונלי, ואלה האחרונים 6 הם במקום 5-spice אבקה)0(יכול להיות או להרחיק)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף (תוצרת בית, או campbells low-sodium tetra-pack)מרק עוף (תוצרת בית, או campbells low-sodium tetra-pack)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כתף חזיר, חתוך בקוביות 3/4 אינץכתף חזיר, חתוך בקוביות 3/4 אינץ4(חוֹרֶף)יין אורזיין אורז3(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולק (להחליף מלח מרוטב סויה חסר)מלח, מחולק (להחליף מלח מרוטב סויה חסר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית מונג (סוג hulled ו מפוצל)שעועית מונג (סוג hulled ו מפוצל)11ריבס, קצוץ טרי או קפואחוט, לעטוף את הכופתאותחוט, לעטוף את הכופתאות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר רוק (או גוש קטן אחד, ניתן לשבור עם כותש שום או שטוח של סכין)סוכר רוק (או גוש קטן אחד, ניתן לשבור עם כותש שום או שטוח של סכין)4(חוֹרֶף)מים (בתוספת מים להשריה ורתיחה)מים (בתוספת מים להשריה ורתיחה)1pinchs1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס2(יכול להיות או להרחיק)סוכר לבןסוכר לבן1בצל צהוב, טחוןבצל צהוב, טחון