קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

אורז דביק שיטאקי

אורז דביק שיטאקי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 62% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אורז דביק עם גזר, פטריות שיטאקה, ובוטנים, אורז דביק עטוף בנורי, שיטאקי ושעועית ירוקה, ו אורז מטוגן שיטאקי.

הוראות

1
בסיר בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את shiitake ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 4 דקות.
4
מוסיפים את הנקניקיות והיין הסיניים ומביאים לרתיחה בחום גבוה בינוני. מערבבים את האורז, ציר עוף, רוטב סויה ומלח ומביאים לרתיחה, ערבוב כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
5
מכסים את האורז ומבשלים על אש נמוכה עד שהמניה נספגת והאורז רך, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
תן את האורז לעמוד, מכוסה, במשך 5 דקות, ואז מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך