אורז ושעועית אדומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז אדום שעועית. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 750 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו שמן בוטנים, שמן שומשום, יין אורז בחמצן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סיר חרס שעועית אדומה ואורז, אורז ושעועית פורטוריקנית (שעועית ורודה), ו אורז שעועית צרפתית, אורז צרפתי בריא עם זרעי פשתן.
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים למעט בשר חזיר ושמן קנולה.
מוסיפים את החזיר ומערבבים היטב.
מכסים ומקררים למשך 6 שעות או לילה.
חום 2 קנולה TBL או שמן בוטנים במחבת גדולה על הכיריים ומטגנים את תערובת החזיר להתפורר עד שכבר לא ורוד ורוב הנוזל התאדה.
יוצקים את תערובת חזיר מבושל לתוך מסננת לנקז שומן, ולתת מגניב.
השתמש נקניק מתובל בכל מנה. זה נמשך שבוע.
בסיר בינוני, מניחים את שעועית אדזוקי עם ציר עוף, מלח, וחמש אבקת תבלינים. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות.
לאחר 20 דקות, מוסיפים את האורז וממשיכים לבשל עוד 20 דקות עד שהנוזל נספג ואורז מבושל.
ברגע שהאורז והשעועית מבושלים, מחממים את השמן בווק גדול או במחבת עד לחום מנצנץ.
מערבבים במהירות את הג ' ינג 'ר, בצל ירוק (להזמין כמה TBL לפזר על גבי מאוחר יותר), צ' ילי, ושום במשך 2 דקות.
מוסיף את שמן שומשום, Kecap מאניס, ומערבבים היטב, מערבבים ומטגנים עוד דקה.
מוסיפים את יין השאוקסינג ומפחיתים למשך דקה אחת נוספת עד שרוב היין מתאדה.
להפחית את החום, ולהוסיף את ערמוני המים, לבשל במשך דקה אחת
מערבבים את האורז ושעועית ותערובת נקניק סינית. מערבבים היטב וחום דרך.
תלולית את האורז והשעועית האדומים לתוך קערה גדולה, לפזר בצל ירוק שנותר על גבי ועונה לטעום עם רוטב סויה ורוטב סירצ ' ה או סמבל אולק.
מגישים ביצה מטוגנת על גבי אם אתה רוצה!