אורז חום גביני מוקרם עם קישואים וחצילים
אורז חום גביני גראטן עם קישואים וחציל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 363 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, אגוזי מלך, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קישואים ואורז חום גראטן, קישואים, חצילים, עגבניות מוקרמים, ו איך לבשל אורז חום בצורה מושלמת וקישואים ואורז חום שום (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים חצילים, קישואים, 1/4 כפית מלח, ו 1 כף שמן זית בקערה; לזרוק לשלב.
מניחים תערובת חצילים באופן שווה על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות.
מניחים ירקות בקערה גדולה.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 2 כפיות שמן זית למחבת, ומערבלים למעיל.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 12 דקות או עד למכרז.
מוסיפים תערובת בצל לתערובת חצילים.
מוסיפים אורז מבושל, נשאר 1/2 כפית מלח, 3/4 כוס גבינה, ואת הבא 3 מרכיבים (דרך ביצים), ומערבבים היטב לשלב. תערובת אורז כפית לתוך זכוכית 11 x 7inch או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מכסים בנייר כסף, ואופים ב 375 במשך 15 דקות.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 כוס.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנותרים 1 כפית שמן למחבת, ומערבלים למעיל.
הוסף פירורי לחם, ומבשל במשך 3 דקות או עד קלוי, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מחבת מחום; מערבבים הנותרים 1/4 כוס גבינה, אגוזי מלך, ופטרוזיליה.
הסר רדיד מתערובת אורז. למעלה באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
אופים, חשוף, ב 375 במשך 15 דקות או עד ירקות רכים ציפוי הוא השחמה.
משחק יין: בחר חלק, בינוני אדום כמו ויטי Barbera D ' Esti Tre Vigne, Piedmont, Italy, 2009 ($16). עם פירות תוססים וחומציות שלה, זה יין רך טאנין עומד עד הגבינה העשירה מבלי להשתלט על הירקות במכרז. -- סקוט ג ' ונס.