אורז חזיר מוקפץ הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 4 מנות. תמורת 72 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 187 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, אורז, רוטב סויה ושום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 34% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מוקפץ אורז חזיר , מוקפץ חזיר וירקות עם אורז קשיו , וכרוב סיני מוקפץ עם אטריות אורז, חזיר וכוסברה .
הוראות
1
במחבת גדולה או בווק, מטגנים את החזיר ב-2 כפיות שמן במשך 3-5 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
ציוד שתשתמש בו
(9 אינץ') קרומי פאי מגולגלים בקירור
ווק
2
מוציאים ושומרים חם. באותה מחבת מחממים את שארית השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זרעי ענבים (1 כף לצליית הפלפל, ו-2 כפות להקפצת הירקות)
ציוד שתשתמש בו
(9 אינץ') קרומי פאי מגולגלים בקירור
3
מוסיפים את הפטריות, האפונה, ערמוני המים, הפלפלים, הבצל והשום; מטגנים תוך ערבוב עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוני מים
עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
פטריות
1 קילו בשר חזיר קנטקי, חתוך לקוביות דקות
1 כוס עגבניות שזיפים קלופות זרעוניות קצוצות
בצל
אפונה
4
מערבבים את רוטב הסויה והסוכר; מערבבים לתוך תערובת הירקות. מבשלים 1-2 דקות. מחזירים את החזיר למחבת. מערבבים פנימה אורז; מבשלים 3-5 דקות או עד שהם מתחממים, תוך ערבוב מדי פעם.