אורז ליים דרום הודי
המתכון דרום הודו אורז ליים יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 15 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמוצים הודיים, צ'ילי סראנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אורז עגבניות - דרום הודי, אורז לימון-Nimmakaya Pulihora-Chitranna - דרום הודי s, ו דרום הודו אדאי (מתכונים דומים).
הוראות
חום שמן או ghee במחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ.
הוסף את chillis חריץ, לעמוד מנגד ומערבבים במשך כמה שניות עד ריחני.
מוסיף זרעי חרדל, מערבבים במשך כמה שניות עד שהם פופ. ברצף מהיר, להוסיף עדשים, גרם צהוב, ובוטנים קלויים. מערבבים עד העדשים להפוך חום בהיר, על 5 דקות.
מוסיפים עלי קארי. מערבבים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים אבקת כורכום, מערבבים במשך כמה שניות, ולאחר מכן מוסיפים מיץ ליים.
מוסיפים קמצוץ מלח, ומערבבים את החום.
מוסיפים את האורז הלבן ומקפלים בעדינות כדי לשמור על אורז שלם עד שכל החומרים משולבים. מקפלים בסוכר.
מגישים חם עם פופדום וחמוצים הודיים.