קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

פנקייק אטריות סיניות עם אספרגוס

פנקייק אטריות סיניות עם אספרגוס
פנקייק אטריות סיניות עם אספרגוס היא ארוחת בוקר המגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? המתכון הצמחוני והטבעוני ללא חלב, לקטו אובו, מכיל 533 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -11 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם שמן שומשום, מים, שורש ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 89% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: חטיפי אטריות סיניות , סלט עוף ואטריות סיני ומרק אטריות עוף סיני .

הוראות

1
בסיר גדול של מים מרתיחים אטריות עד לדרגת אל-דנטה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת1/2 כפית מרווה טרייה קצוצה או מרווה מיובשת
2
מסננים היטב. שוטפים במים קרירים עד שהאטריות מתקררות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
3
שוברים את הקצוות הקשים של האספרגוס, וחותכים את שאר החניתות לאורכים של 2 ס"מ. במחבת גדולה מחממים כף אחת מהשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חוליות נקניקיות איטלקיות קלות של Johnsonville®, חתוכות לפרוסות בגודל 1 אינץ'חוליות נקניקיות איטלקיות קלות של Johnsonville®, חתוכות לפרוסות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
4
מוסיפים את השום והג'ינג'ר, מקפיצים במשך דקה, הקפידו לא להשחים את השום.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר4 כוסות לחם תירס בן יום, מפורר
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
מוסיפים את האספרגוס ו-1/2 כוס מים. מבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
6
מכניסים את עמילן התירס לקערת ערבוב קטנה, מערבבים פנימה את 1/2 כוס המים שנותרה ואת יין האורז או השרי. מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות דק (בערך 12)עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות דק (בערך 12)
יין אורזיין אורז
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשהחמוציות, מסוננות מקופסת שימורים, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(וכתף חזיר)(וכתף חזיר)
7
הוסף את התערובת הזו, את רוטב הסויה ואת השעועית השחורה המותססת, אם אתה משתמש בהן, לירקות המבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
דוצ ' ידוצ ' י
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
1/2 כוס Multi Grain Cheerios1/2 כוס Multi Grain Cheerios
8
נותנים לרוטב לרתוח כמה שניות, מוסיפים את התרד ומערבבים עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות2 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
9
מסירים את המחבת מהאש
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
10
מחממים את השמן הנותר במחבת על אש גבוהה. מחלקים את האטריות לארבע תלוליות, ומניחים את תלוליות האטריות במחבת החמה. משטחים את התלוליות במחבת כך שיותר שטח פנים ישחים, מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומטגנים את העוגות במשך 5 דקות לפחות, עד שהן מפתחות קרום חום-זהוב בתחתיתן. הופכים את העוגות ומטגנים אותן במשך 3 דקות
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
מים (70 מעלות עד 80 מעלות)מים (70 מעלות עד 80 מעלות)
חוליות נקניקיות איטלקיות קלות של Johnsonville®, חתוכות לפרוסות בגודל 1 אינץ'חוליות נקניקיות איטלקיות קלות של Johnsonville®, חתוכות לפרוסות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
11
בזמן שעוגות האטריות מתבשלות, מחממים מעט את הירקות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש
12
מוסיפים לתערובת הירקות את שמן השומשום, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בלוק גבינת קולביבלוק גבינת קולבי
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
13
מניחים את עוגות האטריות על צלחות, כפית את הרוטב והירקות מעל ומסביב לעוגות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביותלחסום גבינת קולבי, חתוכה לקוביות
חבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררתחבילה אחת (6 אונקיות) גבינת מוצרלה פרוסה או מגוררת
אורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 3 כפות אורגנו מיובש

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ניתן לשלב אסייתי עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לואיס גונטרום ריזלינג יבש. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לואיס גונטרום ריזלינג יבש
לריזלינג היבש של לואיס גונטרום 2016 יש ניחוח עדין של אפרסקים לבנים, משמש ואגסים עסיסיים. תחושת פה מרשימה, וטעמים מתמשכים. הריזלינג הקלאסי בהבעה ובאלגנטיות.