קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

אורז מטוגן בסגנון אי

אורז מטוגן בסגנון אי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז מטוגן בסגנון אי. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 152 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך רוטב צדפות, ביצים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו אורז ושעועית בסגנון האי, אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו אורז מטוגן בסגנון תאילנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן לאורז להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מחממים 2 כפיות שמן במחבת מעל חום בינוני, ומשחימים את בשר ארוחת הצהריים ונקניק. הניחו בצד, ושפכו את הביצים החבולות למחבת החמה. לטרוף את הביצים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ספאםספאם
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני, ומערבבים את האורז. לזרוק את האורז עם השמן החם עד מחומם דרך ומתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את אבקת השום, זורקים את האורז במשך 1 דקות נוספות כדי לפתח את טעם השום, ומערבבים את ארוחת הצהריים בשר, נקניק, ביצים מקושקשות, אננס, ורוטב צדפות. מבשלים ומערבבים עד שרוטב הצדפות מכסה את האורז ומרכיבים אחרים, 2 עד 3 דקות, מערבבים את הבצל הירוק ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ספאםספאם
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רוטב צדפותרוטב צדפות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Quintan Essentia Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.