אורז מטוגן בקילבסה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו אורז מטוגן בקילבסה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 453 קלוריות. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורש כרוב, גזר, רוטב סויה ושמן זית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי האוכל הסיני. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגות כרוב כבוש מטוגנות עם קילבסה, קל קילבסן מטוגן וכרוב, ו תפוחי אדמה מטוגנים עם בצל וקילבסה.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים בצל; מבשלים עד שהם רכים ושקופים. מערבבים גזר, כרוב ושום; מבשלים עד שהשום מתחיל להשחים. מערבבים פנימה קילבסה; מבשלים עד לחימום, כ -3 דקות
מפוררים אורז בידיים כדי לפרק גושים. ואז מערבבים אורז למחבת.
מחממים ואז מערבבים פנימה רוטב סויה. מקציפים 1 ביצה ומערבבים היטב לאורז. בזה אחר זה מקציפים ומערבבים את 2 הביצים הנותרות לאורז. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב לעיתים קרובות.
יין מומלץ: (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), משקה אלכוהולי, שדי פסיון אם ), קטגוריית מוצרי מזון, ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אורז מטוגן בתפריט? נסה להתאים עם יין, משקה אלכוהולי ויין לבן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויווייט רוז פאסלין. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![ורד ויוויט]()
ורד ויוויט
עם גוון ורוד שקוף ויפה, ויוויט סקטי מפריש את הצבעים של יין רוזסי אמיתי. על האף, ביטוי של פירות טרופיים בשלים מאוזן עם זר נעים של פרחים לבנים מגע דיסקרטי של תבלין. על החיך, פירות מובנים היטב וחומציות מאוזנת יוצרים גימור פריך ועדין. ויוויט בלטי הוא יין רב-תכליתי שמשרת אירועים ומטבחים רבים ושונים. הכי טוב עם דגים לבנים בגריל, סלמון, עוגות סרטנים עם רוטב אאולי, סרטנים, לובסטר, סביצ ' ה, סושי ואפילו תבשיל פירות ים פיקנטי. בהתחשב בטעמי הפירות של ויוויט פלטי, הוא גם יאזן וישלים מנות כמו עוף תאילנדי טנדורי, מנות קארי הודיות, ומזונות אתניים עם תבלינים חריפים. הוויביטפלי נהדרת גם עם פסטה המושלכת ברוטב פוטנסקה טרי, בוילבייס מסורתי וכל המטבחים הים תיכוניים עם שמן זית, שום ועשבי תיבול.תערובת: 30% סינסו, 30% גרנאש, 30% סירה, 10% קריניאן