קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אורז מקסיקני אותנטי קל

אורז מקסיקני אותנטי קל
אורז מקסיקני אותנטי קל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, מים, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: אורז מקסיקני אותנטי, אורז מקסיקני אותנטי, ו אורז מקסיקני קל.

הוראות

1
מחממים שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בצל ותפוחי אדמה בשמן חם עד מבושל קלות, כ 2 דקות. מערבבים אורז לבצל ותפוח אדמה עד שהאורז זהוב, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים מים, רוטב עגבניות, ובוליון עוף לתערובת ירקות ואורז; מערבבים ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מכסים, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים בבית מבשלים עד האורז הוא מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.