. וזה די טוב. נסו אורז מקסיקני פשוט כל כך, קל שעועית שחורה ואורז: צד מקסיקני פשוט, ו לטרוף טופו מקסיקני עם אורז כרובית וכרוב {Gf, פחמימות נמוכות, צמחוני + סופר פשוט } (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל שקוף. מערבבים באבקת הצ ' ילי וכמון, ומבשלים כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
שום
כמון
בצל
4
מוסיפים את האורז, מרק עוף ומשחה עגבניות, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
רסק עגבניות
אורז
5
העברה לתבשיל קדרה 1 ליטר, ומכסה בנייר אלומיניום או במכסה.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
רדיד אלומיניום
6
אופים במשך 35 עד 40 דקות, או עד נוזל נספג ואורז הוא מכרז.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.