תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז עם שרימפס (Arroz con Camarones). מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, פלפל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Camarones Con Arroz-שרימפס עם אורז, אורז עם קוקוס וחסילונים (Arroz Con Coco Y Camarones), ו אורז עם צ'וריסו ושרימפס(Arroz con Chorizo Y Camarones) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן במקום שרימפס בלתי קלופים, טבלית בויון דגים ומים ומבשלים במשך כ 3 דקות או עד השרימפס הופך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תעביר את השרימפס לקערה. לקלף ולשמור את הפגזים ואת המניה לשימוש מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים 1 דקה, מוסיפים את השום, פלפל ירוק, פלפל אדום, בצל ירוק ועגבניות. לבשל במשך כ -10 דקות.בינתיים, מניחים את קליפות שרימפס במלאי בבלנדר תערובת במשך 2 דקות. לעבור דרך מסננת ולהשליך את הפגזים ולשמור את המניה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את האורז לתערובת העגבניות, ערבוב עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים את המניה, רסק עגבניות, כמון טחון, פפריקה, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כמון טחון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים את השרימפס, אפונה וגזר ומבשלים ועוד 5 עד 7 דקות.