אורז פודינג & שזיף מתובל לאפות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, פודינג אורז חום מתובל, ו זרעי שומר והל פודינג אורז גזר מתובל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
שים שזיפים, קינמון, גרידת תפוזים ומיץ לתבנית אפייה בינונית.
יוצקים על שרי, מפזרים על סוכר, ואז מכסים ואופים במשך 30 דקות, עד שזיפים רכים.
בינתיים, להביא חלב וסוכר לרתיחה. מוסיפים אורז ומבשלים עד רך, על 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את רוב מוסקט ומערבבים חלב התאדה.
הסר קינמון מן השזיפים המתובלים, ואז כפית על האורז בשכבה זוגית, באח מעל הנותרים אגוז מוסקט ומפזרים מעל סוכר גלגלית נוספת. חמאת נקודות על גבי, לחזור לתנור ומבשלים 20 דקות או עד העליון הוא זהוב.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג אורז. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "