קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

אורז פילאף עם בצל מטוגן ושמיר

אורז פילאף עם בצל מטוגן ושמיר
אורז Pilaf עם בצל מטוגן ושמיר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו פלפל, אורז פילאף, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמיר אורז פילאף, אורז פילאף עם שקדים ומתכון שמיר, ו בצל וידאלי ממולא אורז-עדשים פילאף.

הוראות

1
לבשל את pilaf על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר מהחום ומערבבים בשמיר ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מעבירים את פילאף לקערה גדולה ומקפלים בתערובת הבצל. קצה ללא מתח: עם תערובת pilaf התאגרף, אין צורך לטגן את האורז או למדוד את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o