קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

אורזו אפוי עם פונטינה ואפונה

אורזו אפוי עם פונטינה ואפונה
אורזו אפוי עם פונטינן ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לכי לחנות וקחי פטריות, טימין, פסטה אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אפוי Fontinan Orzo, ריזוטו עם אפונה באביב, חזיר, גבינת פונטינה, ו Orzo עם טרגון ואפונה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מביאים את מרק העוף לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים את orzo ומבשלים עד כמעט מכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
5
יוצקים את orzo ואת מרק לתוך קערה גדולה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בינתיים, להמיס את החמאה על חום בינוני במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
8
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מתחילות להפוך לזהובות סביב הקצוות, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
9
תוסיף את המרסלה. לגרד את הביטים החומים מהחלק התחתון של המחבת ומבשלים עד Marsala צמצם בחצי, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את תערובת הפטרייה לאורזו בקערה הגדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את הקרם, פונטינה, מוצרלה, אפונה, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פלפלפלפל
קרםקרם
אפונהאפונה
מלחמלח
12
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
בקערה קטנה לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
טימין מיובשטימין מיובש
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מפזרים את תערובת פירור הלחם על גבי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
פסטהפסטה
15
אופים עד הזהב, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור