אורזו אפוי עם פונטינה ואפונה
אורזו אפוי עם פונטינן ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לכי לחנות וקחי פטריות, טימין, פסטה אורזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: אפוי Fontinan Orzo, ריזוטו עם אפונה באביב, חזיר, גבינת פונטינה, ו Orzo עם טרגון ואפונה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. חמאה 9 על ידי 13 אינץ ' תבנית אפייה.
מביאים את מרק העוף לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר בינוני.
מוסיפים את orzo ומבשלים עד כמעט מכרז, על 7 דקות.
יוצקים את orzo ואת מרק לתוך קערה גדולה. תניח בצד.
בינתיים, להמיס את החמאה על חום בינוני במחבת בינונית.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מתחילות להפוך לזהובות סביב הקצוות, כ -7 דקות.
תוסיף את המרסלה. לגרד את הביטים החומים מהחלק התחתון של המחבת ומבשלים עד Marsala צמצם בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את תערובת הפטרייה לאורזו בקערה הגדולה.
מוסיפים את הקרם, פונטינה, מוצרלה, אפונה, מלח ופלפל. מערבבים לשלב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
בקערה קטנה לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ותימין מיובש.
מפזרים את תערובת פירור הלחם על גבי הפסטה.
אופים עד הזהב, על 25 דקות.