עוף פלורנטין עם ירק אביבי וחשיש תפוחי אדמה כפול ויין אדום דמי-Glace
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף פלורנטין עם ירקות האביב חשיש תפוחי אדמה כפול ויין אדום דמי-Glace יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. אם יש לך בצל, יין, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס, סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, ו עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות פ תרד קיטור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להניח חתיכת פלסטיק ארוכה לעטוף על קרש החיתוך שלך לתחוב אותו מתחת לצדדים של הלוח. חזה העוף צריך להיות ממוקם על קרש חיתוך מכוסה, צד העור למטה, עם מספיק מקום ביניהם, כך שהם יכולים לשכב שטוח אחרי שאתה פרפר אותם. כדי להפוך את הפרפר לחתוך, בזהירות לחתוך פתוח (מבלי לחתוך את העוף כל הדרך) ולהפיץ את הבשר של העוף החוצה, כך שתוכל להלום אותו החוצה לתוך חתיכה דקה אחת שבה תוכל למקם מלית ולאחר מכן להפשיל. מתבלים את השדיים במלח ופלפל. ואז לשים אורך נוסף של ניילון לעטוף על חזה עוף מתובל ו להשתטח עם פטיש בשר כדי לשלב את התיבול לתוך העוף. * הערה של קוק: כיסוי העוף עם הפלסטיק גם לשמור על הבלגן למטה כאשר אתה פאונד עם פטיש הבשר.
מניחים כמויות שוות של תערובת הגבינה על כל שד, ואחריו כמויות שוות של תרד מאודה. מקפלים בכל קצה ומתגלגלים בחוזקה, מאבטחים עם קיסמים לפי הצורך, ומניחים על תבנית אפייה. מתבלים במלח ופלפל ומברישים בשמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
תרד
גבינה
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קיסמים
5
מניחים בתנור (משאירים מתלה תנור זמין לחשיש) וצולים במשך 45 עד 50 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
6
הסר עוף ממולא מהתנור ולאפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
עוף ממולא
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
דק קוצצים זיתים ושזיפים ולשלב עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
זיתים
שזיף
2
מוסיפים 2 אונקיות של גבינה כחולה ופטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינה כחולה
פטרוזיליה
1
במחבת גדולה ובטוחה לתנור, מוסיפים חצי שמן (1/4 כוס) ומחממים את המחבת על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
מוסיפים את חתיכות האספרגוס blanched ובצל קצוץ, ו לטגן יחד במשך כ 5 דקות עד האספרגוס מרגיש מבושל לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
בצל
3
הסר מהחום והנח בצד. בקערה גדולה לזרוק את הקישואים, לקוביות תפוחי אדמה לבנים בטטה לקוביות עם 1/4 הנותרים כוס שמן לתבל אותם עם מלח ופלפל. קבל ציפוי אפילו נחמד של שמן על קישואים ותפוחי אדמה ומניחים אותם על מגש קלייה גדול. למעלה עם תערובת אספרגוס ובצל ומניחים בתנור במשך 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בטטה
תפוח אדמה
אספרגוס
קישואים
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
1
הכן demi-glace בעוד העוף והחשיש נמצאים בתנור, על ידי המסת החמאה על חום בינוני בסיר וטעיית בצל עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חמאה
בצל
תפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
תנור
2
להקציף יחד קורנפלור ויין אדום כדי להפוך slurry, ולהוסיף בצל יחד עם ציר עגל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
ציר עגל
יין אדום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בואו להתבשל על חום בינוני עד מופחת על ידי 1/3, ערבוב מדי פעם.
4
לאחר השלמת החשיש, לזרוק 2 אונקיות של גבינה כחולה עם תערובת חשיש חם באמצעות עובש מעגל 3 אינץ ' או חותך ביסקוויט כמו עובש, טופס מעגל של חשיש במרכז צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
ביסקוויטים
תפוחי אדמה מטוגנים
5
מניחים עוף ממולא על גבי חשיש, וכפית חלק טפנד על חזה העוף.