קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות27
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף פלורנטין עם ירק אביבי וחשיש תפוחי אדמה כפול ויין אדום דמי-Glace

עוף פלורנטין עם ירק אביבי וחשיש תפוחי אדמה כפול ויין אדום דמי-Glace
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף פלורנטין עם ירקות האביב חשיש תפוחי אדמה כפול ויין אדום דמי-Glace יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. אם יש לך בצל, יין, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשזיפים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר עם שזיפים וריבס כקינוח. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו צלוי צלוי עם יין אדום דמי-Glace ותפוחי אדמה לבנים קלויים ואספרגוס, סטייק Flatiron עם תפוחי אדמה בליס אדום Herbed, בצל אדום מרמלדה ויין אדום דמי-Glace, ו עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות פ תרד קיטור ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להניח חתיכת פלסטיק ארוכה לעטוף על קרש החיתוך שלך לתחוב אותו מתחת לצדדים של הלוח. חזה העוף צריך להיות ממוקם על קרש חיתוך מכוסה, צד העור למטה, עם מספיק מקום ביניהם, כך שהם יכולים לשכב שטוח אחרי שאתה פרפר אותם. כדי להפוך את הפרפר לחתוך, בזהירות לחתוך פתוח (מבלי לחתוך את העוף כל הדרך) ולהפיץ את הבשר של העוף החוצה, כך שתוכל להלום אותו החוצה לתוך חתיכה דקה אחת שבה תוכל למקם מלית ולאחר מכן להפשיל. מתבלים את השדיים במלח ופלפל. ואז לשים אורך נוסף של ניילון לעטוף על חזה עוף מתובל ו להשתטח עם פטיש בשר כדי לשלב את התיבול לתוך העוף. * הערה של קוק: כיסוי העוף עם הפלסטיק גם לשמור על הבלגן למטה כאשר אתה פאונד עם פטיש הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
מילוימילוי
בשרבשר
מורחיםמורחים
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
3
קילו עוף דק ולהסיר פלסטיק. בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד, גבינה כחולה, גבינת ריקוטה, פרמזן, גרידת לימון ויין לבן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
גבינה כחולהגבינה כחולה
גרידת לימוןגרידת לימון
יין לבןיין לבן
פרמזןפרמזן
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מניחים כמויות שוות של תערובת הגבינה על כל שד, ואחריו כמויות שוות של תרד מאודה. מקפלים בכל קצה ומתגלגלים בחוזקה, מאבטחים עם קיסמים לפי הצורך, ומניחים על תבנית אפייה. מתבלים במלח ופלפל ומברישים בשמן זית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תרדתרד
גבינהגבינה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
5
מניחים בתנור (משאירים מתלה תנור זמין לחשיש) וצולים במשך 45 עד 50 דקות, או עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F על מדחום הנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
6
הסר עוף ממולא מהתנור ולאפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
עוף ממולאעוף ממולא
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
דק קוצצים זיתים ושזיפים ולשלב עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
זיתיםזיתים
שזיףשזיף
2
מוסיפים 2 אונקיות של גבינה כחולה ופטרוזיליה, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינה כחולהגבינה כחולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
1
במחבת גדולה ובטוחה לתנור, מוסיפים חצי שמן (1/4 כוס) ומחממים את המחבת על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מוסיפים את חתיכות האספרגוס blanched ובצל קצוץ, ו לטגן יחד במשך כ 5 דקות עד האספרגוס מרגיש מבושל לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
בצלבצל
3
הסר מהחום והנח בצד. בקערה גדולה לזרוק את הקישואים, לקוביות תפוחי אדמה לבנים בטטה לקוביות עם 1/4 הנותרים כוס שמן לתבל אותם עם מלח ופלפל. קבל ציפוי אפילו נחמד של שמן על קישואים ותפוחי אדמה ומניחים אותם על מגש קלייה גדול. למעלה עם תערובת אספרגוס ובצל ומניחים בתנור במשך 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
אספרגוסאספרגוס
קישואיםקישואים
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
1
הכן demi-glace בעוד העוף והחשיש נמצאים בתנור, על ידי המסת החמאה על חום בינוני בסיר וטעיית בצל עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
בצלבצל
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
להקציף יחד קורנפלור ויין אדום כדי להפוך slurry, ולהוסיף בצל יחד עם ציר עגל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציר עגלציר עגל
יין אדוםיין אדום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בואו להתבשל על חום בינוני עד מופחת על ידי 1/3, ערבוב מדי פעם.
4
לאחר השלמת החשיש, לזרוק 2 אונקיות של גבינה כחולה עם תערובת חשיש חם באמצעות עובש מעגל 3 אינץ ' או חותך ביסקוויט כמו עובש, טופס מעגל של חשיש במרכז צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
ביסקוויטיםביסקוויטים
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
5
מניחים עוף ממולא על גבי חשיש, וכפית חלק טפנד על חזה העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף ממולאעוף ממולא
חזה עוףחזה עוף
ממרח זיתיםממרח זיתים
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
6
טפטוף דמי-glace מעל עוף וחשיש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס דק, גזוז, blanched וחותכים 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכותאספרגוס דק, גזוז, blanched וחותכים 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזה עוף ללא עצמות, עור עלחזה עוף ללא עצמות, עור על596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתי קלמטהזיתי קלמטה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת3(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשזיפים כבושים (מומלץ: Umeboshi)שזיפים כבושים (מומלץ: Umeboshi)1גדולבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה2(חוֹרֶף)לפי עוגהלפי עוגה8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד טרי, ספוג ושטוף היטבתרד טרי, ספוג ושטוף היטב227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטות, חתוכות לקוביות 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות (מקום קצוץ תפוחי אדמה על מגבת נייר לספוג לחות)בטטות, חתוכות לקוביות 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות (מקום קצוץ תפוחי אדמה על מגבת נייר לספוג לחות)1פיינטציר עגלציר עגל227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה לבנים, חתוכים לקוביות 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות (במקום תפוחי אדמה חתוכים לקוביות על מגבת נייר לספוג לחות)תפוחי אדמה לבנים, חתוכים לקוביות 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות (במקום תפוחי אדמה חתוכים לקוביות על מגבת נייר לספוג לחות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה2smallsקישואים, חתוך לתוך 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות (מקום חתוך קישואים על מגבת נייר לספוג לחות)קישואים, חתוך לתוך 1/4 ל 1/2 אינץ חתיכות (מקום חתוך קישואים על מגבת נייר לספוג לחות)