קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי

אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orzo הים תיכוני עם שעועית לבנה קלמרי. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו את הבזיליקום, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה, סלט שומר בגריל עם אורזו ושעועית לבנה, ו סלמון ים תיכוני עם שעועית לבנה.

הוראות

1
הכן orzo על פי הוראות החבילה, לנקז, מקום בקערת ערבוב גדולה, ומערבבים ¼ כוס שמן זית כתית נוספת כדי למנוע דבק. הגדר aside.In מחבת גדולה ללא מקל, טבעות קלמרי מטוגנות עם כמות קטנה של שמן, על 1 דקה או רק עד אטום. מתבלים במלח ופלפל. חזור עם חלקי גוף, לטגן על 2 דקות או רק עד אטום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דיונוןדיונון
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השעועית הלבנה, עשבי תיבול, מיץ לימון וגרידת, שמן זית בזיליקום חדור וקלמרי לאורזו, ומקפלים בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שעועית לבנהשעועית לבנה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיונוןדיונון
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
3
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.