קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אורנג'-מוקה-עוגת שוקולד

אורנג'-מוקה-עוגת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אורנג'מוקה עוגת שוקולד. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 595 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, גרגרי קפה מיידיים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת חמאה אדווה מוקה עם תמצית תפוזים, עוגת קופסת קרח Mochan עם עוגת שוקולד עגול 2, ו עוגת שוקולד מוקה קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. תחתית גריז רק של שני 8 אינץ ' מחבתות מרובעות. בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, 1 כפית קפה אספרסו, מים, שמן וביצים. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכרסוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים לתוך מחבתות משומן.
3
אופים ב 177°. במשך 30 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הסר עוגות מחבתות; מקום על מדפים תיל. מגניב 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
5
בסיר בינוני, לשלב 1/2 כוס של קצפת, סוכר, חמאה ו 1/2 קפה אספרסו כפית. מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר מומס והתערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד מומס. מערבבים בליקר. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
8
בקערה בינונית, לנצח את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת רק עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד מקורר. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מניחים שכבת עוגה 1, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה.
10
מורחים ריבה כתומה ו 1 כוס של שוקולד קצפת מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד. שמור על 1/2 כוס שוקולד קצפת לקישוט. כפור בצד העליון של העוגה עם הנותרים שוקולד קצפת.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
צינור שמורות שוקולד קצפת סביב קצה העליון של עוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. ממש לפני ההגשה, מקשטים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב