אורנג'-מוקה-עוגת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אורנג'מוקה עוגת שוקולד. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 595 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שבבי שוקולד למחצה, גרגרי קפה מיידיים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת חמאה אדווה מוקה עם תמצית תפוזים, עוגת קופסת קרח Mochan עם עוגת שוקולד עגול 2, ו עוגת שוקולד מוקה קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תחתית גריז רק של שני 8 אינץ ' מחבתות מרובעות. בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, 1 כפית קפה אספרסו, מים, שמן וביצים. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 1 דקה, גירוד קערה כל הזמן.
יוצקים לתוך מחבתות משומן.
אופים ב 177°. במשך 30 עד 35 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר.
הסר עוגות מחבתות; מקום על מדפים תיל. מגניב 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
בסיר בינוני, לשלב 1/2 כוס של קצפת, סוכר, חמאה ו 1/2 קפה אספרסו כפית. מבשלים מעל חום בינוני עד שהסוכר מומס והתערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שוקולד צ ' יפס; מערבבים עד מומס. מערבבים בליקר. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בקערה בינונית, לנצח את הנותרים 1 1/2 כוסות שמנת רק עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד מקורר. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות.
מניחים שכבת עוגה 1, בצד העליון למטה, על צלחת הגשה.
מורחים ריבה כתומה ו 1 כוס של שוקולד קצפת מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, למעלה בצד. שמור על 1/2 כוס שוקולד קצפת לקישוט. כפור בצד העליון של העוגה עם הנותרים שוקולד קצפת.
צינור שמורות שוקולד קצפת סביב קצה העליון של עוגה. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה. ממש לפני ההגשה, מקשטים לפי הצורך.