אטריות אודון מוקפצות
אטריות אודון מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל ירוק, ציר עוף, פטריות אוזן עץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אטריות אודון מוקפצות עם בוק צ'וי, אטריות אודון בסגנון קוריאני עם עוף וירקות, ו מערבבים ירקות ומטגנים עם אטריות אודון.
הוראות
במחבת, חום 1 כף של שמן צמחי.
מוסיפים את השרימפס ומערבבים על חום גבוה בינוני עד מקופל, 2 דקות; להעביר לצלחת.
הוסף 1 כף שמן צמחי למחבת.
מוסיפים את העוף ומערבבים עד לבן לאורך כל, 3 דקות; להעביר את הצלחת עם שרימפס.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מוסיפים את הכרוב, בצל, גזר ואת הפטריות ומערבבים במשך 4 דקות.
מוסיפים את המניה, רוטב סויה, שמן שומשום, שרימפס ועוף; מסירים מהחום.
בינתיים, לבשל את אודון בסיר של מים מלוחים רותחים במשך 1 דקה.
מסננים ומוסיפים למחבת. מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים עם בצל ירוק ומגישים.