אטריות בוטנים עם טופו ונבטי שעועית כבושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי חומץ יין אורז, מלח, חמאת בוטנים עם שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. 140 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. נסו אטריות סובה וטופו עם רוטב בוטנים חריף, סלט שעועית ירוקה מתובל עם טופו שומשום ליים, ו אטריות סובה עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד 1/2 כוס מים, חומץ, סוכר ומלח בקערה קטנה עד סוכר ומלח הם מומסים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב מי מלח עם נבטים בצל ירוק במיכל אטום קטן להכניס למקרר במשך 1 שעה או עד לילה. (זה יכול להיעשות קדימה בשילוב עם סלט למחרת בעת ההגשה).
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
נבטים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
3
לטאטא יחד חמאת בוטנים, רוטב סויה, 3 כפות מים חמים, 2 כפיות שמן שומשום, רוטב דגים, דבש, מיץ לימון. מבשלים אטריות סובה במים מומלחים קלות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
אטריות סובה
רוטב דגים
1 תות, קלוף
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסננים ורצים מתחת למים קרים כדי להתקרר. לזרוק יחד אטריות עם רוטב בוטנים ושומשום למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטנים
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
חום שנותר 2 כפיות שמן שומשום במחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
טופו מטוגנים עד השחמה קלה מכל הצדדים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשום
7
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מניחים אטריות במיכלים העליון עם טופו. מקררים עד שמוכנים להגיש. כדי לשרת, העליון עם נבטי שעועית כבושים בצל ירוק.