אטריות ג'אג'יאנג של פוקסיה דאנלופ (Zha Jiang מיאן)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פוקסיה דאנלופ של אטריות Zhajiang (Zha Jiang מיאן). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 943 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קומץ פולי סויה, צנון סגול לב, רוטב מותסס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: זג'יאנג מיאן-בשר חזיר טחון אטריות, צ'ארד שוויצרי כפול מבושל של פוקסיה דאנלופ (חואי גואה ניו פאי קאי), ו העוף הקר של פוקסיה דאנלופ ברוטב סיצ'ואני חריף (ליאנג באן ג' י).
הוראות
מוסיפים את השמן לווק מתובל מעל להבה גבוהה ומערבלים אותו מסביב. מיד להוסיף את פלפל סצ ' ואן וכוכב אניס ומטגנים במשך כמה רגעים עד שהם מריחים טעים. ואז להסיר את התבלינים עם כפית מחוררת, משאיר את השמן הריחני בווק.
מוסיפים את החזיר ומטגנים עד שהוא הפך חיוור, לחיצה על הבשר עם החלק האחורי של המצקת או הסקופ wok שלך כדי לעזור להפריד אותו לתוך פירורים קטנים. לאחר מכן להוסיף את זנגביל ומטגנים מוקפץ עד שאתה יכול להריח את זה.
מוסיפים את יין השאוקסינג, מערבבים פעם או פעמיים, ואז מוסיפים את הרוטב המותסס המתוק. מוקפץ במשך כמה רגעים יותר עד שהוא מריח עשיר וטעים, ואז לכסות את החזיר בנדיבות עם מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה במשך כ -15 דקות, עד שהרוטב כהה ועבה להפליא. העונה עם פיזור של מלח (הרוטב צריך להיות בטעם בעוצמה ונראה בכוחות עצמו קצת יותר מדי מלוח, כי זה ישמש טעם אטריות תפלות).
כאשר אתה רוצה לאכול, להביא מחבת מים לרתיחה.
חותכים לפי אתה משתמש של מלפפון, סלרי, גזר, כרוב, צנון לתוך רסיסים בסדר. בלאנש את נבטי השעועית ואת כל הירקות למעט המלפפון במים הרותחים; הם צריכים להישאר קצת פריך. (עדיף למחוק כל ירק בנפרד, באמצעות כף מחורץ כדי להסיר אותם מן המים.) לרענן את הירקות blanched מיד תחת ברז קר לנקז היטב.
לחמם את רוטב החזיר. מבשלים את האטריות, לשטוף בקצרה מתחת לברז, לנער יבש, ולאחר מכן לחלק בין שתי קערות הגשה.
תוסיף כמה מהירקות שלך לקערות. למעלה עם רוטב החזיר. מערבבים הכל יחד עם מקלות אכילה לפני האוכל, מתפזרים עם פרוסות צ ' ילי, אם אתה רוצה.