אטריות כוסמת חמות עם צדפות ברוטב עגבניות-פלפל
אטריות כוסמת חמות עם צדפות ברוטב עגבניות-פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, לך לחנות ותביא אטריות סובה כוסמת, פלפלים, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו Bibim Nengmyun (אטריות כוסמת השליך עם רוטב פלפל חריף), כבש עם אטריות כוסמת & רוטב עגבניות, ו אטריות כוסמת קרות עם רוטב טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות סובה ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד אל דנטה.
לנקז ולשטוף עם קצת מים קרים כדי לעצור את הבישול. האטריות צריכות להישאר חמות.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים צדפות למחבת החמה, ומבשלים עד חום זהוב מבלי להזיז אותם במחבת, על 1 דקה. הפוך את הצדפות, ומבשל עד חום זהוב בצד השני, 1 דקה יותר.
מערבבים את השום הטחון, ומבשלים עד השום מתחיל להפוך חום זהוב, על 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות, פלפל ובזיליקום. מבשלים ומערבבים עד שהפלפלים מתרככים והעגבניות מתחילות לשחרר את המיצים שלהן. מערבבים את זיתים קלמטה, חרדל דיז ' ון וצדפות שמורות. מתבלים במלח, ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 1 דקה כדי לאפשר את הטעמים להחדיר.
מניחים אטריות חמות על צלחות הגשה העליון עם תערובת צדפות לשרת.