אטריות מוקפצות
נודלס מוקפץ דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 244 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פלפל, שמן צמחי, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פאן מטוגן טופו, כרוב, ואטריות מוקפצות, נודלס מוקפץ הודי, ו עוף מטוגן ואטריות.
הוראות
מבשלים את האטריות על פי הוראות לארוז.
בינתיים, מחממים את השמן בווק או במחבת גדולה, ואז מערבבים ומטגנים את הג ' ינג ' ר, שום, גזר, פלפל ומנגטוט, הצמד סוכר או אפונה קפואה על חום גבוה עבור 2-3 דקות.
מסננים את האטריות ביסודיות, מוסיפים למחבת עם הבצל ואת נבטי שעועית, אם משתמשים, ואז מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מערבבים יחד את רוטב הסויה והחומץ, מערבבים לתוך המחבת, ואז מבשלים 1-2 דקות. מחלקים בין צלחות בודדות או קערות ומגישים מיד.