אם יש לכם גזר, בצל אביב, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב סיני מוקפץ עם אטריות אורז, חזיר וכוסברה, אטריות סינגפור, ו אטריות סינגפור.
הוראות
1
אם משתמשים באטריות מיובשות, מניחים בקערה חסינת חום, מכסים במים רותחים ומשאירים להשרות במשך 5 דקות, או בצע את הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
לנקז היטב.
3
בינתיים, לחמם את השמן בווק ומערבבים ומטגנים את הג ' ינג ' ר במשך 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את אבקת קארי ומבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
5
מוסיפים את הכרוב והגזר ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6
מערבבים יחד את המניה, הסוכר והחומץ ומוסיפים למחבת עם הסרטנים, נבטי שעועית ואטריות מנוקזות. מבשלים עד צנרת חם, ואז מערבבים דרך בצל האביב, מחלקים בין קערות ומגישים עם טיפת שמן צ ' ילי ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
3 טיפות רוטב סויה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא גבריאלסקלוף Chenin בלאן. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.