קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אטריות קוריאניות מוקפצות

אטריות קוריאניות מוקפצות
אטריות קוריאניות מוקפץ יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון לאוהדים של אוכל קוריאני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך שום, gochujang, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כוסמת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים כוסמת כקינוח. נסו ירק קוריאני Japchae (אטריות מערבבים), סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, ו בקר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את soba ומבשלים על פי הוראות החבילה.
2
לנקז ולשטוף בקצרה עם מים קרים. תניח בצד. בזמן שהפסטה מתבשלת, הכינו את הטופו והירקות. לרסס מחבת לא מקל גדולה או ווק בקלילות עם שמן ולחמם אותו על מבער בינוני גבוה. ברגע שזה חם, להוסיף את טופו בשכבה אחת. מבשלים עד חום בהיר על הקרקעית, ומוסיפים את תערובת רוטב סויה / מים ואת 1/8 כפית שמן שומשום. להפוך את קוביות טופו מעל ומבשלים עד הנוזל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הדלעת והבצל למחבת ומערבבים עד שהסקווש רק מתחיל להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את בוק צ ' וי, שום, ו 2 כפות מים, מערבבים היטב, ומכסים. מבשלים עד בוק צ ' וי הוא נבול אבל עדיין ירוק בהיר, רק כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים את נבטי השעועית ומבשלים, מכוסים, עוד דקה אחת. בקערה קטנה, מערבבים את הגוצ ' וג ' אנג, מים, סוכר ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים אותו לירקות ומערבבים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8
מוסיפים את הטופו והפסטה לירקות, וזורקים היטב כדי להפיץ באופן שווה. מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
מגישים עם gochujang נוסף, אשר יכול להיות דליל עם מים התזה של שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
הקלטות שדה Chenin Blanc
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.