אטריות שומשום עם שמן צ'ילי ובצל ירוק
אטריות שומשום עם שמן צ'ילי בצל ירוק עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אטריות ראמן, רוטב סויה, חומץ אורז לא מלוח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בטחינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טחינה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון צלוי עם בצל ירוק ושומשום, סלמון צלוי עם בצל ירוק ושומשום, ו ברוקולי עם שומשום ובצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לבנים בצל ירוק, שמן צמחי, פתיתים אדומים, זרעי שומשום, ופלפל בסיר קטן על אש נמוכה, stirringoccasionally, עד שמן הוא רוחש scallionsare חום זהוב, 12-15 דקות; בואו chilioil להתקרר בסיר.
בינתיים, לבשל אטריות בסיר גדולשל מים רותחים מומלחים עד אל דנטה; לנקז.יש לשטוף מתחת למים קרים ולנקז היטב.
לטאטא טחינה, חומץ, רוטב סויה, sesameoil, סוכר, ו 2-3 כפות שמן צ ' ילי (תלוי בחום הרצוי) בקערה גדולה; עונה עםזלת.
מוסיפים אטריות וזורקים למעיל. למעלה עםצל ירוק טפטוף עם יותר שמן צ ' ילי.