קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות5
מגזין

אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי

אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי
אם יש לך אטריות ראמן, דבש, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות 66, ו אטריות שומשום קרות.

הוראות

1
מערבבים רוטב סויה, שמן, חומץ ודבש בשקית גדולה ziplock.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
2
להוסיף חזיר. שקית חותם. להכניס למקרר, להפוך את התיק מדי פעם, במשך 4 שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
3
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר חזיר מן המרינדה. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
חזירחזיר
5
מניחים על מדף במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
6
יוצקים מרינדה למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום. מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מהחום.
8
יוצקים 1 כוס מים לתחתית מחבת צלייה. צלי במשך 15 דקות. בשר חזיר עם מרינדה. צלוי עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה קורא 63°, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
מיםמים
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
תן מנוחה חזיר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
10
הפוך אטריות: להביא סיר מים לרתיחה. מבשלים אטריות עד מכרז, על 3 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מסננים; לשטוף אטריות במים קרים, ואז לנקז שוב. בקערה, להקציף חמאת בוטנים, חומץ, רוטב סויה, זנגביל, דבש ושמן שומשום עד חלקה. בקערה אחרת, לזרוק אטריות, גזר, בצל ירוק נבטים שעועית עם 1/2 כוס ההלבשה (להוסיף יותר לפי הטעם, אם תרצה). לחלק בין ארבע מכולות ארוחת צהריים; העליון עם חזיר פרוס.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
נבטי שעועיתנבטי שעועית
שמן שומשוםשמן שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
רוטב סויהרוטב סויה
גזרגזר
פסטהפסטה
חומץחומץ
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
דבשדבש
מיםמים
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מגישים או מכסים ומקררים עד מוכן לארוז ארוחת צהריים.