אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי
אם יש לך אטריות ראמן, דבש, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם חזיר צלוי, אטריות שומשום קרות 66, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, שמן, חומץ ודבש בשקית גדולה ziplock.
להוסיף חזיר. שקית חותם. להכניס למקרר, להפוך את התיק מדי פעם, במשך 4 שעות או עד לילה.
הסר חזיר מן המרינדה. להתייבש.
מניחים על מדף במחבת צלייה.
יוצקים מרינדה למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית חום. מבשלים 5 דקות.
יוצקים 1 כוס מים לתחתית מחבת צלייה. צלי במשך 15 דקות. בשר חזיר עם מרינדה. צלוי עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה קורא 63°, 10 עד 15 דקות יותר.
תן מנוחה חזיר במשך 10 דקות.
הפוך אטריות: להביא סיר מים לרתיחה. מבשלים אטריות עד מכרז, על 3 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
מסננים; לשטוף אטריות במים קרים, ואז לנקז שוב. בקערה, להקציף חמאת בוטנים, חומץ, רוטב סויה, זנגביל, דבש ושמן שומשום עד חלקה. בקערה אחרת, לזרוק אטריות, גזר, בצל ירוק נבטים שעועית עם 1/2 כוס ההלבשה (להוסיף יותר לפי הטעם, אם תרצה). לחלק בין ארבע מכולות ארוחת צהריים; העליון עם חזיר פרוס.
מגישים או מכסים ומקררים עד מוכן לארוז ארוחת צהריים.