אטריות תאילנדיות מוקפצות
אטריות תאילנדיות מוקפץ יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 189 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך בוק צ'וי, רוטב סויה, רוטב צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, אטריות תאילנדיות מוקפצות, ו פשוט תאילנדי בוטנים אטריות מוקפץ ומטגנים + חדשות מרגשות.
הוראות
משרים את האטריות בקערה של מים חמים מאוד כ -10 דקות, עד שהתרכך.
מסננים היטב ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
חותכים לאורכים לניהול עם מספריים מטבח.
מחממים 2 כפות שמן בווק על חום גבוה.
מוסיפים את העוף ומערבבים בערך 3 דקות, או עד להשחמה קלה.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את הבצל ומערבבים במשך 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות, פלפל, עשב לימון, זנגביל וצ ' ילי, ומערבבים על 2 דקות, או עד פלפל מתרכך.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים במשך כ 2 דקות, או עד נבול. החזירו את העוף למחבת והוסיפו את האטריות.
יוצקים את רוטב הסויה, רוטב דגים, ורוטב צ ' ילה מתוק, ולזרוק את הכל יחד על החום במשך 23 דקות, או עד צנרת חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יבש קריק הכרם Chenin Blanc יבש, יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!