איבודי דובדבנים מזוגגים
איבודי דובדבן-גבינה מזוגגים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, גבינת שמנת בת 3 פחות שומן, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו איבודי דובדבנים וגבינת שמנת עם זיגוג וניל גבינת שמנת דובדבן וגבינת שמנת עם זיגוג גבינת שמנת וניל, איבודי פטל מזוגגים בלימון, ו איבודי דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים וסוכר מגורען בסיר בינוני על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
שלב עמילן תירס 2 כפות מים, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים תערובת קורנפלור לתערובת דובדבנים; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ברינד ותמצית שקדים. מגניב.
שלב 3 כפות אבקת סוכר, גבינה, וניל בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב היטב.
מניחים 1 פילו גיליון על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות 3 פעמים. לחץ בעדינות על שכבות יחד. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה, לחתוך כל מחסנית פילו לאורכו לרצועות 4 (9 x 3 1/2 אינץ'). כפית 1 כפית גבינת שמנת תערובת על 1 קצה קצר של כל מלבן. כף 1 כף תערובת דובדבן כף על גבי תערובת גבינת שמנת, משאיר גבול 1 אינץ'. מקפלים 1 פינה של קצה עם גבול 1 אינץ מעל תערובת, ויצרו משולש; להמשיך לקפל הלוך ושוב לתוך משולש עד סוף הרצועה. חזור על ההליך עם הנותרים פילו, ספריי בישול, גבינת שמנת, תערובת דובדבן.
מקום משולשים, הצדדים התפר למטה, על גיליון אפייה גדול מצופה ספריי בישול; קל מעיל משולשים עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד הזהב. מגניב על מדפי תיל 5 דקות.
מערבבים את 5 כפות הנותרים אבקת סוכר ומיץ בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
תערובת מיץ טפטוף על פני תהפוכות.