קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

איבודי שטרודל תפוחים

איבודי שטרודל תפוחים
איבודי שטרודל תפוחים דורשים סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי פוג'י, פלפל טחון, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: איבודי שטרודל תפוחים, שטרודל תפוחים (שטרודל apfel), ו שטרודל אפל Ii.

הוראות

1
מערבבים קוביות תפוחים ומיץ לימון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים 1 כוס סוכר, קינמון, זנגביל ופלפל לבן בקערה קטנה כדי להתמזג. ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה ומערבבים כל הזמן עד חמאה חומים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים 1/3 כוס מים, ולאחר מכן תערובת סוכר ומבשלים עד סירופ הופך צבע ענבר עמוק, ערבוב כל הזמן, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מערבבים בסוכר חום ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
5
מוסיפים קוביות תפוחים עם מיץ לימון; מבשלים עד מיצים עבים עלים כף נתיב כאשר נמשך על פני החלק התחתון של מחבת, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים דבשה ומערבבים כדי להתמזג. מחלקים תערובת תפוחים שווה בין שני מגשי קרח קובייה 14 -. להקפיא עד קפוא, לפחות 4 שעות. (קוביות תפוח קפואות ניתן להכין 1 חודש קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
לשימור,לשימור,
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
7
ממיסים את שארית החמאה כוס 1 בסיר קטן כבד על אש בינונית-נמוכה. מחסנית 14 פילו גיליונות על משטח עבודה. לקצץ מחסנית פילו כדי ליצור מלבן 13x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
חותכים מחסנית חצי לאורכו, ויוצרים שתי ערימות 13x4 אינץ'; מקום על גבי אחד את השני. מכסים בניילון נצמד, ואז מגבת מטבח לחה. חזור עם 14 גיליונות פילו הנותרים, להרכיב ערימה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן1 כף שמן מעגבניות מיובשות ארוזות בשמן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מניחים 1 פס פילו על משטח עבודה.
10
מברשת קלות עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
מפזרים 1 כפית פירורי לחם. למעלה עם פס פילו השני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
12
מברשת קלות עם חמאה מומסת; מפזרים 1 כפית פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
13
הסר 1 קוביית תפוח קפואה ממגש קוביות קרח; להחזיר קוביות שנותרו למקפיא.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
14
מניחים קוביית תפוח קפוא על הקצה הקצר התחתון של רצועת פילו מוכן. הפעל בפינה הימנית התחתונה של רצועת מעל apple cube כך שהקצה התחתון שורות עם צד שמאל. המשך לקפל פילו, בסגנון דגל, יצירת משולש וסגירת קוביית תפוח.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
15
משולש מברשת עם חמאה מומסת; מניחים על גיליון אפייה מעוטר ולהעביר למקפיא. חזור עם רצועות בצק שנותרו קוביות תפוח. (איבודים ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
16
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
אופים מבחנות שטרודל על גליונות אפייה מעוטרים עד חום זהוב, כ -13 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
מגישים תלתן שטרודל חם עם גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים