קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

איולי קלאסי

איולי קלאסי
איולי קלאסי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 17 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: איולי עשבי תיבול טריים עם ירקות אביביים / Le Grand Aïoli, עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, ו מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts.

הוראות

1
בבלנדר או מעבד מזון, ביצה מערבולת, מיץ לימון, שום לפי הטעם, ו 1/4 כפית מלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן זית בזרם דק, יציב עד הכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
איולי מהיר: להשמיט את הביצה ושמן, ולהשתמש 1 כוס מיונז שנרכש במקום. מערבבים מיונז עם מיץ לימון, שום, ומלח עד חלקה. עושה בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
איוליאיולי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'