קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות3
ציון בריאות11
מגזין

איזי מלאי קולפי

איזי מלאי קולפי
קל מלאי קולפי נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני מנות ראשונות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 3. אם יש לכם חלב מרוכז, אגוזי פיסטוק, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: מלאי קולפי אייס פופס, קולפי פאלודה, איך מכינים את קולפי פאלודה, ו מלאי קופטה, איך מכינים מלאי קופטה.

הוראות

1
מערבבים את החלב, החלב המרוכז ואבקת החלב היבשה יחד בתבנית עם תחתית כבדה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
אבקת חלבאבקת חלב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסוכר, הל והזעפרן לחלב הרותח; מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
זעפרןזעפרן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר; מקפלים את אגוזי הפיסטוק לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
יוצקים את התערובת לתוך תבניות ארטיק להקפיא עד מוצק, על 1 שעה
ציוד שתשתמש בו
תבניות ארטיקתבניות ארטיק