קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

איטלקי" המבורגר צמחוני " לאפות

איטלקי
המתכון האיטלקי" המבורגר צמחוני " לאפות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם זיתים של קלמאטן, עגבניות משומר, חומוס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלבון סויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל חלבון בראוני בלילה כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. נסו אפייה צמחונית איטלקית, ההמבורגר הצמחוני הטוב ביותר, ו המבורגר צמחוני, בי. אל. איי. טי. (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום כדי 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בינתיים, על צלחת מיקרוגל גדולה, המבורגרים מיקרוגל נחשפו על גבוה 2 עד 3 דקות, מפנה פעם אחת, עד מופשר.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פלפל ובצל מוקפץ; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות. מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הסר מהחום.
6
בקערה בינונית, מערבבים פסטה וחומוס עד מצופה. בתבנית אפייה, שכבה חצי מכל תערובת פסטה, תערובת ירקות וגבינה; למעלה עם המבורגרים. חזור עם תערובת פסטה נותרת, תערובת ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מפזרים זיתים באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים 35 דקות. לחשוף; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.