איטלקי" המבורגר צמחוני " לאפות
המתכון האיטלקי" המבורגר צמחוני " לאפות יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם זיתים של קלמאטן, עגבניות משומר, חומוס וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלבון סויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שיבולת שועל חלבון בראוני בלילה כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. נסו אפייה צמחונית איטלקית, ההמבורגר הצמחוני הטוב ביותר, ו המבורגר צמחוני, בי. אל. איי. טי. (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, על צלחת מיקרוגל גדולה, המבורגרים מיקרוגל נחשפו על גבוה 2 עד 3 דקות, מפנה פעם אחת, עד מופשר.
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פלפל ובצל מוקפץ; מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך במכרז. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות. מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט.
בקערה בינונית, מערבבים פסטה וחומוס עד מצופה. בתבנית אפייה, שכבה חצי מכל תערובת פסטה, תערובת ירקות וגבינה; למעלה עם המבורגרים. חזור עם תערובת פסטה נותרת, תערובת ירקות וגבינה.
מפזרים זיתים באופן שווה מעל.
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים 35 דקות. לחשוף; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד מחומם דרך.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.