איטלקי" נקניק " צלעות חזיר בייבי
המתכון האיטלקי" נקניק " צלעות חזיר התינוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מלח כשר, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, BBQ צלעות בייבי גב, ו צלעות בייבי גב.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מערבבים זרעי שומר, פלפל שחור, סוכר, מלח שום, מלח כשר ופלפל קאיין בקערה קטנה.
מניחים מדפי צלעות על תבנית אפייה מוכנה; לחתוך כמה חריצים רדודים בממברנה לאורך גב הצלעות עם סכין חיתוך חדה. לשפשף תערובת זרעי שומר על שני הצדדים של הצלעות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 1/2 שעות. הפוך צלעות ואופים עד מזלג מוסיף בקלות בין העצמות, 1 עד 1 1/2 שעות. להפריש להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
מערבבים סוכר חום, מיץ תפוזים, חומץ, גרידת תפוזים, וממרח צ ' ילה חם בסיר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F (220 מעלות C) וצור תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
חותכים צלעות צלעות לצלעות בודדות; לזרוק עם זיגוג בקערה גדולה עד מצופה באופן שווה.
מניחים צלעות על תבנית אפייה מוכנה. שמור כל זיגוג נוסף בקערה עבור basting.
אופים צלעות מזוגגות במשך 5 דקות. הפוך, מברשת עם זיגוג נשאר, ואופים עד השחמה, 5 עד 10 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.