המתכון האיטלקי" נקניק " צלעות חזיר התינוק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, מלח כשר, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, BBQ צלעות בייבי גב, ו צלעות בייבי גב.
הוראות
1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופנים
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים מדפי צלעות על תבנית אפייה מוכנה; לחתוך כמה חריצים רדודים בממברנה לאורך גב הצלעות עם סכין חיתוך חדה. לשפשף תערובת זרעי שומר על שני הצדדים של הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחד
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 1/2 שעות. הפוך צלעות ואופים עד מזלג מוסיף בקלות בין העצמות, 1 עד 1 1/2 שעות. להפריש להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מערבבים סוכר חום, מיץ תפוזים, חומץ, גרידת תפוזים, וממרח צ ' ילה חם בסיר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הדבק צ ' ילי
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 מעלות F (220 מעלות C) וצור תבנית אפייה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
חותכים צלעות צלעות לצלעות בודדות; לזרוק עם זיגוג בקערה גדולה עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מניחים צלעות על תבנית אפייה מוכנה. שמור כל זיגוג נוסף בקערה עבור basting.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
אופים צלעות מזוגגות במשך 5 דקות. הפוך, מברשת עם זיגוג נשאר, ואופים עד השחמה, 5 עד 10 דקות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.