איטלקי קל: סלט פארו עם עדשים, שעועית וירקות קלויים בתנור
המתכון האיטלקי קל: סלט פארו עם עדשים, שעועית וירקות קלויים בתנור מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 576 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אורגנו, קישואים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט פארו איטלקי עם ירקות קלויים, ירקות קלויים בתנור עם חרדל ועדשים חמות, ו ירקות איטלקיים קלויים בתנור.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הקישואים, חצילים, פלפלים אדומים וצהובים, בצל, שום, 1/2 כוס שמן זית, אורגנו מיובש, מלח ופלפל.
מורחים את הירקות החוצה על שני גליונות אפייה מרופדים בנייר כסף גדולים וצולים עד רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם כפי שהם מבשלים, 25 עד 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
3
בקערה גדולה, מוסיפים את פארו, עדשים, שעועית (אם משתמשים), פטרוזיליה, עלי סלרי, וירקות מקוררים. לזרוק לערבב היטב.