איטלקי קל: סלט פארו עם עדשים, שעועית וירקות קלויים בתנור
המתכון האיטלקי קל: סלט פארו עם עדשים, שעועית וירקות קלויים בתנור מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 576 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם אורגנו, קישואים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב: סלט פארו איטלקי עם ירקות קלויים, ירקות קלויים בתנור עם חרדל ועדשים חמות, ו ירקות איטלקיים קלויים בתנור.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הקישואים, חצילים, פלפלים אדומים וצהובים, בצל, שום, 1/2 כוס שמן זית, אורגנו מיובש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל צהוב
אורגנו מיובש
אורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים את הירקות החוצה על שני גליונות אפייה מרופדים בנייר כסף גדולים וצולים עד רך משחימים קלות, ערבוב מדי פעם כפי שהם מבשלים, 25 עד 30 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בקערה גדולה, מוסיפים את פארו, עדשים, שעועית (אם משתמשים), פטרוזיליה, עלי סלרי, וירקות מקוררים. לזרוק לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עדשים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
פארו.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
טפטוף עם חומץ בלסמי, ושמן זית הנותרים ומערבבים שדרית. לטעום, ולהתאים מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר